Uitvaartzorg Zeewolde

Na het overlijden van een dierbare is er van alles te regelen. Neem voordat je hiermee aan de gang gaat eerst de tijd om bij het overlijden stil te staan. Je te realiseren dat iemand is overleden. Neem even rust, en neem  daarna contact met ons op. Sjaardema Uitvaartzorg Zeewolde kan u wat betreft een uitvaart in Zeewolde volledig ontzorgen.

Sjaardema Uitvaartzorg Zeewolde adviseert en begeleidt

Een overlijden is een emotionele en ingrijpende gebeurtenis. Vaak verdoofd door verdriet moeten nabestaanden ineens een hoop keuzes maken en dingen regelen. Een moeilijke periode waarin hulp zeer welkom is. Sjaardema Uitvaartzorg Zeewolde neemt u op professionele wijze bij de hand en zorgt er voor dat u zich geen zorgen hoeft te maken na het overlijden van uw dierbare. Wij zullen u adviseren en begeleiden, of het nu gaat om een traditionele uitvaart of een meer eigentijds afscheid. Sjaardema Uitvaartzorg verzorgt in Zeewolde uitvaarten voor iedereen, ongeacht zijn of haar geloofsovertuiging. Ook als u een uitvaartverzekering heeft, dan kunnen wij voor u de uitvaart verzorgen.Maar ook als u elders in het land woont of uw dierbare is elders overleden, dan kunnen wij voor u de crematie of begrafenis regelen.

Wilsbeschikking

Het is goed als u vooraf uw uitvaart vastgelegd heeft. Hiervoor kunt u een wilsbeschikking invullen. U kunt gratis en vrijblijvend een gesprek met ons aanvragen om samen met u een wilsbeschikking op te stellen. Bel 085 – 080 1937 of vraag een gesprek aan via het contactformulier.

Wilma van Kasteel

Wilma van Kasteel woont en werkt in Zeewolde. “In de dagen tussen overlijden en de uitvaart heb ik een coördinerende en adviserende rol. Ik begin meestal met de nabestaanden veel te vragen en goed te luisteren naar hun verhalen wensen. Op die manier kan ik mijzelf een beeld vormen van het leven van de overledene en ontstaan er bij mij ideeën voor de invulling van de afscheidsplechtigheid”.

Contactformulier

  Sjaardema Uitvaartzorg
  Davelaarsgoed 34
  3882 WP Putten
  Telefoon: 085 – 080 1937
  Provincie: Gelderland
  Mail: info@ggu.nu

  Sjaardema Uitvaartzorg, gewoon goede uitvaartzorg in Zeewolde.