Begrafenis in Harderwijk

Voor een complete begrafenis in Harderwijk kunt u terecht bij Sjaardema uitvaartzorg.
De kosten voor een algemeen of particulier graf verschillen per gemeente sterk. Ook de kosten van een particuliere begraafplaats verschillen sterk.

Een eenvoudige begrafenis in Harderwijk

Een eenvoudige begrafenis is een begrafenis zonder plechtigheid en zonder aanwezigheid van de familie. De begrafenis vindt plaats in het bijzijn van dragers in een algemeen graf. In een algemeen graf worden meerdere mensen, in volgorde van overlijden, zonder enige familie- en/of andere relatie begraven. Het graf zal 10 jaar in stand gehouden worden. Tijdens de begrafenis zullen geen nabestaanden aanwezig zijn.

Wat als er geen geld voor een begrafenis in Harderwijk is?

Een gemeente heeft de plicht om de uitvaart te verzorgen als er iemand binnen de gemeentegrenzen komt te overlijden van wie geen nabestaanden bekend zijn. Of waarvan de nabestaanden niet in staat zijn de uitvaart te betalen. De gemeente wordt dan de opdrachtgever van de uitvaart en bepaalt ook hoe de uitvaart zal verlopen.

Vervolgens wordt een ondernemer, door de gemeente, gebeld in de plaats van overlijden die de uitvaarten van de gemeentewege verzorgt. Deze ondernemer regelt de uitvaart en handelt de zaken verder af met de gemeente.

Wij adviseren en begeleiden een begrafenis in Putten

Een overlijden is een emotionele en ingrijpende gebeurtenis. Vaak verdoofd door verdriet moeten nabestaanden ineens een hoop keuzes maken en dingen regelen. Een moeilijke periode waarin hulp zeer welkom is. Wij nemen u op professionele wijze bij de hand en zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken na het overlijden van uw dierbare. Sjaardema Uitvaartzorg zal u adviseren en begeleiden, of het nu gaat om een traditionele uitvaart of een meer eigentijds afscheid.

Edwert Sjaardema

Edwert Sjaardema is geen onbekende in de regio. Hij groeide op in de straat Muurhuizen in Amersfoort. Zijn eerste werkervaring deed hij in 1998 op bij een uitvaartondernemer aan de ringweg Dorrestein.

Edwert stelt heel duidelijk de overledene en zijn of haar dierbaren centraal.

Contactformulier

Sjaardema Uitvaartzorg
Davelaarsgoed 34
3882 WP Putten
Telefoon: 085 – 080 1937
Provincie: Gelderland
Mail: info@ggu.nu

Sjaardema Uitvaartzorg, gewoon goede begrafenis in Harderwijk.

© Copyright – Sjaardema Uitvaartzorg