Ons team

Sjaardema Uitvaartzorg is de laatste jaren zodanig gegroeid dat wij op zoek zijn gegaan naar mensen die goed bij ons passen qua persoonlijkheid. We zijn blij dat dat gelukt is. We hebben een mooi team!

Wilma is sinds 2017 werkzaam als uitvaartleidster. Daarvoor kenden wij haar al als ritueel begeleidster. Marco werkt sinds 2015 bij ons als uitvaartassistent. Sandra werkt ook sinds 2015 bij ons als administratief medewerkster.

Edwert Sjaardema

Persoonlijke tekst

Roos
Brugman

Ik ben Roos, geboren op 5 augustus 1968 in Laren (NH), en moeder van 3 dochters. Veel werkzaamheden voer ik uit op ons kantoor. Soms ga ik bij een uitvaart mee als assistent. En heel soms leid ik een uitvaart. Ik let veel op de kleine dingen. Een glaasje water voor iemand halen die het moeilijk heeft, een stoel pakken voor iemand die niet lang kan staan of een knuffeltje geven aan een kleinkind. Dat extra geven, dat vind ik fijn.

Wilma
van Kasteel

Mijn naam is Wilma van Kasteel en ik ben al meer dan vijftien jaar betrokken bij het begeleiden van uitvaarten.

Ik ben begonnen als ritueel begeleider/spreker, maar ik kreeg steeds meer het verlangen om ‘meer’ te doen: de nabestaanden vanaf het moment van overlijden tot en met de dag van de uitvaart begeleiden, adviseren, tot steun zijn. Dankzij de interne opleiding bij Sjaardema Uitvaartzorg is mijn wens om te groeien naar uitvaartverzorger, werkelijkheid geworden.

Op de eerste dag na de melding ben ik “die mevrouw van de uitvaartonderneming”, maar het vertrouwen is er meestal vrij snel. Dan volgen er bijzondere dagen waarin ik mee mag lopen met de nabestaanden tot en met de dag van de uitvaart. Dagen waarin ik hen zoveel mogelijk probeer te ‘ontzorgen’, door zoveel mogelijk regelwerk uit handen te nemen. Maar hen ook begeleid in de vormgeving van een afscheidsplechtigheid die ze voor ogen hebben. Zo leven we dan met elkaar toe naar een afscheid waarop, ondanks het verdriet, toch met een dankbaar gevoel teruggekeken kan worden.

Uitvaartverzorging is mooi en dankbaar werk. Ik voel me bevoorrecht dat ik dit werk mag doen.

Marco
Rooze

Persoonlijke tekst

Sandra
Ruiter

Mijn naam is Sandra Ruiter en samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Putten. Sinds 2015 werk ik met veel plezier bij Sjaardema Uitvaartzorg als administratief medewerkster. Ik werk achter de schermen en ondersteun bij diverse administratieve werkzaamheden.

Sjaardema Uitvaartzorg, gewoon goede uitvaartzorg.

© Copyright – Sjaardema Uitvaartzorg