Uitvaartzorg Amersfoort

Na het overlijden van een dierbare is er van alles te regelen. Neem voordat je hiermee aan de gang gaat eerst de tijd om bij het overlijden stil te staan. Je te realiseren dat iemand is overleden. Neem even rust, en neem  daarna contact met ons op. Sjaardema Uitvaartzorg Amersfoort kan u wat betreft een uitvaart in Amersfoort volledig ontzorgen.

Sjaardema Uitvaartzorg Amersfoort adviseert en begeleidt

Een overlijden is een emotionele en ingrijpende gebeurtenis. Vaak verdoofd door verdriet moeten nabestaanden ineens een hoop keuzes maken en dingen regelen. Een moeilijke periode waarin hulp zeer welkom is. Sjaardema Uitvaartzorg Amersfoort neemt u op professionele wijze bij de hand en zorgt er voor dat u zich geen zorgen hoeft te maken na het overlijden van uw dierbare. Wij zullen u adviseren en begeleiden, of het nu gaat om een traditionele uitvaart of een meer eigentijds afscheid. Sjaardema Uitvaartzorg verzorgt in Amersfoort uitvaarten voor iedereen, ongeacht zijn of haar geloofsovertuiging. Ook als u een uitvaartverzekering heeft, dan kunnen wij voor u de uitvaart verzorgen. Maar ook als u elders in het land woont of uw dierbare is elders overleden, dan kunnen wij voor u de crematie of begrafenis regelen.

Wilsbeschikking

Het is goed als u vooraf uw uitvaart vastgelegd heeft. Hiervoor kunt u een wilsbeschikking invullen. U kunt gratis en vrijblijvend een gesprek met ons aanvragen om samen met u een wilsbeschikking op te stellen. Bel 085 – 080 1937 of vraag een gesprek aan via het contactformulier.

Edwert Sjaardema

Edwert Sjaardema is geen onbekende in de regio. Hij groeide op in de straat Muurhuizen in Amersfoort. Zijn eerste werkervaring deed hij in 1997 op bij een uitvaartondernemer aan de ringweg Dorrestein.

Edwert stelt heel duidelijk de overledene en zijn of haar dierbaren centraal.

Contactformulier

  Sjaardema Uitvaartzorg
  Davelaarsgoed 34
  3882 WP Putten
  Telefoon: 085 – 080 1937
  Provincie: Gelderland
  Mail: info@ggu.nu

  Sjaardema Uitvaartzorg, gewoon goede uitvaartzorg in Amersfoort.

  Open chat
  1
  Wekom bij Sjaardema Uitvaartzorg. Kunnen wij u ergens mee helpen?