Crematie in Zeewolde

Sjaardema Uitvaartzorg kan voor u een crematie in Zeewolde verzorgen.

Een crematie vindt altijd plaats in een crematorium. Het afscheid vooraf aan de crematie gebeurt vaak in de aula van het crematorium. Echter, dit kan ook prima in een kerk of elders.

In deze regio zijn er drie crematoria:

Tegenwoordig kunnen de nabestaanden aanwezig zijn bij het invoeren van de kist in de crematieoven. Bij de meeste crematoria is dit geen probleem. Verschillende crematoria hebben de ovenruimte een publieksvriendelijker uiterlijk gegeven.

Kosten van een crematie in Zeewolde

Al snel liggen de kosten van een crematie in Nederland in 2020 tussen de 5.000 en de 7.000 euro. Deze kosten van een crematie hangen af van uw persoonlijke wensen. Gemiddeld komen de kosten van een crematie uit op ongeveer 6.000 euro.

Bijzondere wensen bij crematie in Zeewolde

De ene crematie is de andere niet. Logisch, want ieder mens is anders. Er is veel vraag naar maatwerk. Wat uw wensen ook zijn rondom de crematie van uw overleden dierbare: wij kunnen het regelen voor u. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Wilma van Kasteel

Wilma van Kasteel woont en werkt in Zeewolde. “In de dagen tussen overlijden en de uitvaart heb ik een coördinerende en adviserende rol. Ik begin meestal met de nabestaanden veel te vragen en goed te luisteren naar hun verhalen wensen. Op die manier kan ik mijzelf een beeld vormen van het leven van de overledene en ontstaan er bij mij ideeën voor de invulling van de afscheidsplechtigheid”.

Contactformulier

  Sjaardema Uitvaartzorg
  Davelaarsgoed 34
  3882 WP Putten
  Telefoon: 085 – 080 1937
  Provincie: Gelderland
  Mail: info@ggu.nu

  Sjaardema Uitvaartzorg, gewoon goede uitvaartzorg in Zeewolde.