Nazorg

Verlies van een dierbare is ingrijpend en betekent altijd verandering. “Waar moet ik beginnen?”, “Wat vang ik nu met mijn leven aan?”, “Wat heb ik allemaal te regelen?” zijn vragen die mensen stellen nadat ze een verlies hebben geleden. Niet iedereen kan zelf met deze vragen uit de voeten. Sjaardema Uitvaartzorg biedt u nazorg. Wij helpen u, als u daar behoefte aan heeft, een antwoord te vinden op praktische vragen en met eventuele emotionele hulpvragen zoals: “Is het normaal wat ik nu ervaar?” en “Hebben anderen dit ook?”

Kijk op onze website onder het hoofdstuk “Partners”. Daar vindt u specialisten op o.a. het gebied van administratie, vermogensbeheer en rouwondersteuning. Want ook na de dag van de uitvaart blijven wij bij u als nabestaande betrokken.

Nazorg

Verlies van een dierbare is ingrijpend en betekent altijd verandering. “Waar moet ik beginnen?”, “Wat vang ik nu met mijn leven aan?”, “Wat heb ik allemaal te regelen?” zijn vragen die mensen stellen nadat ze een verlies hebben geleden. Niet iedereen kan zelf met deze vragen uit de voeten. Sjaardema Uitvaartzorg biedt u nazorg.

Nunazorg

Tussen 6 en 8 weken na de uitvaart neemt nazorg consulente Bernadette Wegman telefonisch contact met u op om te vragen hoe het met u gaat. Tijdens dat gesprek kunt u als u dat wilt uw verhaal nog een keer vertellen en uw ervaringen delen. Als u dat wilt, neemt zij, na een samen te bepalen periode, nog een keer contact met u op. Dit omdat is gebleken dat veel vragen niet direct na het verlies ontstaan, maar pas in een later stadium.

Als u vragen heeft gaat Bernadette op zoek naar de beste oplossing voor uw situatie. Zij helpt u met het vinden van handige informatie, wijst u op organisaties die u verder kunnen helpen en ondersteunt u met het maken van een afspraak met eventuele hulpverleners. Na het wijzen op de passende zorg houdt zij het contact met u om er zeker van te zijn dat het de beste zorg is voor uw situatie en of het voldoende is. Ze houdt het contact met u, zolang als u dat prettig vindt.

Voor meer informatie over NuNazorg klik hier.

Nabestaandenloket

Onze dienstverlening reikt verder dan alleen de uitvaart. Wij helpen u graag met onze praktische en informatieve ondersteuning door middel van ons digitale nabestaandenloket.

Onze online “Checklist na Overlijden” is een overzicht van alle acties die er na een overlijden genomen dienen te worden. Op basis van de situatie van de overledene wordt de checklist automatisch aangepast. Zo ziet u alleen wat voor ú relevant is. Elke actie wordt voorzien van uitgebreide informatie die u naar eigen behoefte kunt raadplegen. Daarnaast worden er ook veel zaken automatisch voor u geregeld, zoals het opzeggen van abonnementen, contracten en accounts en een check bij het testamentenregister.

Vraag nu een oriënterend gesprek aan of log in op ons nabestaandenloket.

Sjaardema Uitvaartzorg, gewoon goede nazorg.