Crematie in Putten

Sjaardema Uitvaartzorg kan voor u een crematie in Putten verzorgen.

Een crematie vindt altijd plaats in een crematorium. Het afscheid vooraf aan de crematie gebeurt vaak in de aula van het crematorium. Echter, dit kan ook prima in een kerk of elders.

In deze regio zijn er drie crematoria:

Tegenwoordig kunnen de nabestaanden aanwezig zijn bij het invoeren van de kist in de crematieoven. Bij de meeste crematoria is dit geen probleem. Een aantal crematoria heeft de ovenruimte een publieksvriendelijker uiterlijk gegeven.

Kosten van een crematie in Putten

Een crematie kost in Nederland in 2020 al snel tussen de 5.000 en de 7.000 euro. De kosten van een crematie hangen af van uw persoonlijke wensen. Gemiddeld komen de kosten van een crematie uit op ongeveer 6.000 euro.

Bijzondere wensen bij crematie in Putten

De ene crematie is de andere niet. Logisch, want ieder mens is anders. We weten uit ervaring dat er veel vraag is naar maatwerk. Wat uw wensen ook zijn rondom de crematie van uw overleden dierbare: wij kunnen het regelen voor u. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Edwert Sjaardema

Edwert Sjaardema is geen onbekende in Putten. Hij woont samen met zijn vrouw Roos Brugman en dochter Brecht op de Davelaarsgoed in Putten. Zijn eerste werkervaring deed hij in 1998 op bij een uitvaartondernemer in Amersfoort.

Edwert stelt heel duidelijk de overledene en zijn of haar dierbaren centraal.

Contactformulier

Sjaardema Uitvaartzorg
Davelaarsgoed 34
3882 WP Putten
Telefoon: 085 – 080 1937
Provincie: Gelderland
Mail: info@ggu.nu

Sjaardema Uitvaartzorg, gewoon goede uitvaartzorg in Putten.

© Copyright – Sjaardema Uitvaartzorg

Open chat
1
Wekom bij Sjaardema Uitvaartzorg. Kunnen wij u ergens mee helpen?