Begrafenis in Hoevelaken

Sjaardema Uitvaartzorg kan voor u een begrafenis in Hoevelaken verzorgen.

De gemeente Hoevelaken heeft 1 begraafplaats te weten de Algemene Begraafplaats Hoevelaken aan het Kerkepad. De begraafplaats wordt beheerd door de gemeente Nijkerk.

Kosten van een begrafenis in Hoevelaken

De kosten voor een begrafenis met een eigen graf worden grotendeels bepaalt door de eigenaar van de begraafplaats, in dit geval de gemeente. Een begrafenis in een eigen graf kost in 2020 gemiddeld 10.000 euro. Kijk hier voor de tarieven in Hoevelaken. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Wij adviseren en begeleiden een begrafenis in Hoevelaken

Een overlijden is een emotionele en ingrijpende gebeurtenis. Vaak verdoofd door verdriet moeten nabestaanden ineens een hoop keuzes maken en dingen regelen. Een moeilijke periode waarin hulp zeer welkom is. Wij nemen u op professionele wijze bij de hand en zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken na het overlijden van uw dierbare. Sjaardema Uitvaartzorg zal u adviseren en begeleiden, of het nu gaat om een traditionele uitvaart of een meer eigentijds afscheid.

Edwert Sjaardema

Edwert Sjaardema is geen onbekende in de regio. Hij groeide op in de straat Muurhuizen in Amersfoort. Zijn eerste werkervaring deed hij in 1998 op bij een uitvaartondernemer aan de ringweg Dorrestein.

Edwert stelt heel duidelijk de overledene en zijn of haar dierbaren centraal.

Contactformulier

Sjaardema Uitvaartzorg
Davelaarsgoed 34
3882 WP Putten
Telefoon: 085 – 080 1937
Provincie: Gelderland
Mail: info@ggu.nu

Sjaardema Uitvaartzorg, gewoon goede begrafenis in Hoevelaken.

© Copyright – Sjaardema Uitvaartzorg

Open chat
1
Wekom bij Sjaardema Uitvaartzorg. Kunnen wij u ergens mee helpen?