Begrafenis in Zeewolde

Voor een complete begrafenis in Zeewolde kunt u terecht bij Sjaardema uitvaartzorg.
De kosten voor een algemeen of particulier graf verschillen per gemeente sterk. Ook de kosten van een particuliere begraafplaats verschillen sterk.

Een eenvoudige begrafenis in Zeewolde

Een eenvoudige begrafenis is een begrafenis zonder plechtigheid en zonder aanwezigheid van de familie. De begrafenis vindt plaats in het bijzijn van dragers in een algemeen graf. In een algemeen graf worden meerdere mensen, in volgorde van overlijden, zonder enige familie- en/of andere relatie begraven. Het graf zal 10 jaar in stand gehouden worden. Tijdens de begrafenis zullen geen nabestaanden aanwezig zijn.

Wat als er geen geld voor een begrafenis in Zeewolde is?

Een gemeente heeft de plicht om de uitvaart te verzorgen als er iemand binnen de gemeentegrenzen komt te overlijden van wie geen nabestaanden bekend zijn of waarvan de nabestaanden niet in staat zijn de uitvaart te betalen. De gemeente wordt dan de opdrachtgever van de uitvaart. De gemeente bepaalt ook hoe de uitvaart zal verlopen.

Vervolgens wordt een ondernemer, door de gemeente, gebeld in de plaats van overlijden die de uitvaarten van de gemeentewege verzorgt. Deze ondernemer regelt de uitvaart en handelt de zaken verder af met de gemeente.

Wij adviseren en begeleiden een begrafenis in Putten

Een overlijden is een emotionele en ingrijpende gebeurtenis. Vaak verdoofd door verdriet moeten nabestaanden ineens een hoop keuzes maken en dingen regelen. Een moeilijke periode waarin hulp zeer welkom is. Wij nemen u op professionele wijze bij de hand en zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken na het overlijden van uw dierbare. Sjaardema Uitvaartzorg zal u adviseren en begeleiden, of het nu gaat om een traditionele uitvaart of een meer eigentijds afscheid.

Meer informatie

Informatie over begraven kunt u vinden op de website van de gemeente Zeewolde. U kunt ook contact opnemen met ons via het contactformulier.

Crematie Putten - Sjaardema UitvaartzorgWilma van Kasteel

Onze collega Wilma van Kasteel woont en werkt in Zeewolde. Wilma van Kasteel: “In de dagen tussen overlijden en de uitvaart heb ik een coördinerende en adviserende rol. Ik begin meestal met de nabestaanden veel te vragen en goed te luisteren naar hun verhalen wensen. Op die manier kan ik mijzelf een beeld vormen van het leven van de overledene en ontstaan er bij mij ideeën voor de invulling van de afscheidsplechtigheid.

Contactformulier

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Uitvaartzorg Sjaardema
Davelaarsgoed 34
3882 WP Putten
Telefoon: 085 – 080 1937
Provincie: Gelderland
info@uitvaartzorgsjaardema.nl

Sjaardema Uitvaartzorg, gewoon goede begrafenis in Zeewolde.

© Copyright – Sjaardema Uitvaartzorg