Begrafenis Zeewolde

Sjaardema Uitvaartzorg kan voor u een begrafenis in Zeewolde verzorgen.

De gemeente Zeewolde heeft 1 begraafplaats aan de Dasselaarweg. De begraafplaats in Zeewolde is een algemene begraafplaats (ook voor urnen), met een Rooms- Katholiek gedeelte. Graven kunnen niet van tevoren worden gereserveerd. Graven worden uitgegeven op volgorde van de datum van begraven.

Kosten van een begrafenis in Zeewolde

Men koopt de grafrechten voor 20 of 30 jaar. De kosten voor een begrafenis met een eigen graf worden grotendeels bepaalt door de eigenaar van de begraafplaats, in dit geval de gemeente. Een begrafenis in een eigen graf kost in 2020 gemiddeld 10.000 euro. Kijk hier voor de tarieven in Zeewolde. U kunt ook contact opnemen met ons via het contactformulier.

Wij adviseren en begeleiden een begrafenis in Zeewolde

Een overlijden is een emotionele en ingrijpende gebeurtenis. Vaak verdoofd door verdriet moeten nabestaanden ineens een hoop keuzes maken en dingen regelen. Een moeilijke periode waarin hulp zeer welkom is. Wij nemen u op professionele wijze bij de hand en zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken na het overlijden van uw dierbare. Sjaardema Uitvaartzorg zal u adviseren en begeleiden, of het nu gaat om een traditionele uitvaart of een meer eigentijds afscheid.

Wilma van Kasteel

Wilma van Kasteel woont en werkt in Zeewolde. “In de dagen tussen overlijden en de uitvaart heb ik een coördinerende en adviserende rol. Ik begin meestal met de nabestaanden veel te vragen en goed te luisteren naar hun verhalen wensen. Op die manier kan ik mijzelf een beeld vormen van het leven van de overledene en ontstaan er bij mij ideeën voor de invulling van de afscheidsplechtigheid”.

Contactformulier

  Sjaardema Uitvaartzorg
  Davelaarsgoed 34
  3882 WP Putten
  Telefoon: 085 – 080 1937
  Provincie: Gelderland
  Mail: info@ggu.nu

  Sjaardema Uitvaartzorg, gewoon goede begrafenis in Zeewolde.