Begrafenis Zeewolde

Sjaardema Uitvaartzorg kan voor u een begrafenis in Zeewolde verzorgen.

De gemeente Zeewolde heeft 1 begraafplaats aan de Dasselaarweg. De begraafplaats in Zeewolde is een algemene begraafplaats (ook voor urnen), met een Rooms- Katholiek gedeelte. Graven kunnen niet van tevoren worden gereserveerd. Graven worden uitgegeven op volgorde van de datum van begraven.

Kosten van een begrafenis in Zeewolde

Men koopt de grafrechten voor 20 of 30 jaar. De kosten voor een begrafenis met een eigen graf worden grotendeels bepaalt door de eigenaar van de begraafplaats, in dit geval de gemeente. Een begrafenis in een eigen graf kost in 2020 gemiddeld 10.000 euro. Kijk hier voor de tarieven in Zeewolde. U kunt ook contact opnemen met ons via het contactformulier.

Wij adviseren en begeleiden een begrafenis in Zeewolde

Een overlijden is een emotionele en ingrijpende gebeurtenis. Vaak verdoofd door verdriet moeten nabestaanden ineens een hoop keuzes maken en dingen regelen. Een moeilijke periode waarin hulp zeer welkom is. Wij nemen u op professionele wijze bij de hand en zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken na het overlijden van uw dierbare. Sjaardema Uitvaartzorg zal u adviseren en begeleiden, of het nu gaat om een traditionele uitvaart of een meer eigentijds afscheid.

Edwert Sjaardema

Edwert Sjaardema is geen onbekende in Zeewolde. Hij is sinds 2010 eigenaar van Uitvaartzorg Zeewolde, en heeft van 2012 tot 2015 de aula op de begraafplaats aan de Dasselaarweg beheerd. Zijn eerste werkervaring deed hij in 1997 op bij een uitvaartondernemer in Amersfoort.

Edwert stelt heel duidelijk de overledene en zijn of haar dierbaren centraal.

Contactformulier

  Sjaardema Uitvaartzorg
  Davelaarsgoed 34
  3882 WP Putten
  Telefoon: 085 – 080 1937
  Provincie: Gelderland
  Mail: info@ggu.nu

  Sjaardema Uitvaartzorg, gewoon goede begrafenis in Zeewolde.

  Open chat
  1
  Wekom bij Sjaardema Uitvaartzorg. Kunnen wij u ergens mee helpen?