Over ons

Sjaardema Uitvaartzorg is een full-service uitvaartonderneming, opgericht in 2006. Meer informatie over ons vindt u op onze pagina Ons team.

Tijdens de vaak emotionele en hectische dagen na het overlijden van uw dierbare, gaan wij u ontzorgen. Dat betekent dat wij u zoveel mogelijk bijstaan bij het regelen van de uitvaart en het vormgeven van het afscheid.

Professioneel, betrokken en met aandacht nemen wij u bij de hand. Wij nemen de tijd en luisteren eerst naar uw wensen en waar nodig adviseren wij of sturen bij. Met maar één doel: een waardevol afscheid dat recht doet aan de overledene en waar de nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Over ons

Tijdens de vaak emotionele en hectische dagen na het overlijden van uw dierbare, gaan wij u ontzorgen. Dat betekent dat wij u zoveel mogelijk bijstaan bij het regelen van de uitvaart en het vormgeven van het afscheid. Meer informatie over ons vindt u op onze pagina Ons team.

Wat vinden wij belangrijk?

Het uitgangspunt van Sjaardema Uitvaartzorg is het respect voor overledenen en hun nabestaanden.  Daarnaast staan goede kwaliteit en hoge service voorop. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, en staan u altijd persoonlijk te woord. Wij verzorgen de verzorging en opbaring van de overledene, de controles en rouwbezoeken. Andere specialistische onderdelen van de uitvaart zoals rouwfotografie, catering en rouwvervoer besteden wij uit. Hiervoor werken wij samen met lokale, deskundige partners.

Wat wilt u?

Een uitvaart kan zo eenvoudig of zo groots worden als u maar wilt. En er is steeds meer mogelijk.

U moet zich wel realiseren dat speciale wensen zoals een rieten mand, bijzonder rouwvervoer of een advertentie in een landelijk dagblad veel geld kosten. Wij werken altijd met een begroting die u een dag na het regelen van de uitvaart van u ontvangt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Wensenboekje

Een wensenboekje is een document waarin uw laatste wensen en voorkeuren geschreven staan. Dit kan u opstellen naast een testament maar kan ook wanneer u geen testament heeft. Hierin kunt u aangeven hoe u uw uitvaart eruit wilt laten zien en de verdeling van bepaalde bezittingen na uw overlijden.

Een codicil of wilsbeschikking is geen testament en daarom kunt u hier geen geldzaken of onroerende goed zaken in vermelden. De wilsverklaring is dus voornamelijk bedoeld om aan te geven hoe u de uitvaart wilt laten verlopen en andere zaken daarom heen. Het is handig om de wilsbeschikking samen met een nabestaande op te stellen en te onderteken zodat duidelijk is welke wensen u heeft voor uw uitvaart.

Wij hebben een voor u een wensenboekje samengesteld. Hierin kunt u nu al stap voor stap aangeven wat er precies moet gebeuren bij een overlijden. De boekjes zijn gratis bij ons verkrijgbaar.

Werkgebied

Sjaardema Uitvaartzorg verzorgt uitvaarten in Putten, Zeewolde, Nijkerk, Ermelo, Harderwijk, Amersfoort, Leusden en Hoevelaken. Maar ook als u elders in het land woont of uw dierbare is elders overleden, kunnen wij voor u de uitvaart regelen.

Sjaardema Uitvaartzorg, gewoon goede uitvaartzorg.

Open chat
1
Wekom bij Sjaardema Uitvaartzorg. Kunnen wij u ergens mee helpen?