Uitvaartzorg Harderwijk

Een overlijden is een emotionele en ingrijpende gebeurtenis. Vaak verdoofd door verdriet moeten nabestaanden ineens een hoop keuzes maken en dingen regelen. Een moeilijke periode waarin hulp zeer welkom is. Sjaardema Uitvaartzorg Harderwijk neemt u op professionele wijze bij de hand en zorgt er voor dat u zich geen zorgen hoeft te maken na het overlijden van uw dierbare. Wij zullen u adviseren en begeleiden, of het nu gaat om een traditionele uitvaart of een meer eigentijds afscheid.

Diversiteit geboden door Sjaardema Uitvaartzorg Harderwijk

Sjaardema Uitvaartzorg verzorgt in Harderwijk uitvaarten voor iedereen, ongeacht zijn of haar geloofsovertuiging. Maar ook als u elders in het land woont of uw dierbare is elders overleden, dan kunnen wij voor u de crematie of begrafenis regelen. Door zijn jarenlange ervaring als uitvaartleider bij verschillende organisaties heeft Edwert diverse soorten uitvaarten mogen begeleiden. Van een multi-culturele uitvaart in Harderwijk tot een joodse begrafenis. Hij heeft ervaring met diverse culturen en de daarbij behorende gebruiken. Sjaardema Uitvaartzorg Harderwijk maakt geen onderscheid tussen overledenen met of zonder geloof.

Wat doet Sjaardema Uitvaartzorg Harderwijk nog meer?

Wij bieden u de volgende mogelijkheden aan:

– 24-uurs beschikbaarheid van het uitvaartbedrijf
– het bespreken en vormgeven van de uitvaart, ongeacht tijdstip en locatie
– het schriftelijk vastleggen van alle afspraken
– het voorbereiden en uitvoeren van de aangifte van het overlijden
– het verzorgen van alle wettelijke formaliteiten voor de uitvaart
– het verzorgen van de formaliteiten voor de begraafplaats of het crematorium
– het maken van afspraken met andere instanties en/of personen zoals predikant, pastoor of funerair spreker, bloemist en krant
– het voorschieten van (verplicht) vooruit te betalen bedragen (incl. administratieve afhandeling) zoals grafrecht of crematiekosten.

Na het overlijden van een dierbare is er van alles te regelen. Neem voordat je hiermee aan de gang gaat eerst de tijd om bij het overlijden stil te staan. Je te realiseren dat iemand is overleden. Neem even rust, en neem contact met ons op zodat wij u wat betreft een Uitvaart in Harderwijk volledig kunnen ontzorgen.

Het is goed als u vooraf uw uitvaart vastgelegd heeft. Hiervoor kunt u een wilsbeschikking invullen. U kunt gratis en vrijblijvend een gesprek met ons aanvragen om samen met u een wilsbeschikking op te stellen. Bel 085 – 080 1937 of vraag een gesprek aan via het contactformulier.

Edwert Sjaardema

Edwert Sjaardema is geen onbekende in de regio. Hij groeide op in de straat Muurhuizen in Amersfoort. Zijn eerste werkervaring deed hij in 1998 op bij een uitvaartondernemer aan de ringweg Dorrestein.

Edwert stelt heel duidelijk de overledene en zijn of haar dierbaren centraal.

Contactformulier

Sjaardema Uitvaartzorg
Davelaarsgoed 34
3882 WP Putten
Telefoon: 085 – 080 1937
Provincie: Gelderland
Mail: info@ggu.nu

Sjaardema Uitvaartzorg, gewoon goede uitvaartzorg in Harderwijk.

© Copyright – Sjaardema Uitvaartzorg