mevr. Slootweg-Boerrigter

De heer Sjaardema heeft ons op rustige en vertrouwenwekkende wijze vanaf het eerste moment bijgestaan. Hij vond het geen probleem dat wij hem eigenlijk in de uren van nachtrust belden.
Het was voor ons de eerste keer dat wij een overlijden zelf moesten begeleiden en het is dan ontzettend fijn het gevoel te hebben dat je een deel van die verantwoordelijkheid kunt overlaten aan een professional. In de praktijk moet dan nog blijken of je dit inderdaad kunt overlaten aan die professional, dat is voor ons geen automatisme. De heer Sjaardema heeft echter onmiddellijk adequaat afspraken gemaakt en stelde ons gerust de vragen die wij hadden. Grote klasse! Ook bij de verdere begeleiding toonde de heer Sjaardema zowel professionaliteit als betrokkenheid. Erg plezierig in een verdrietige tijd. Wij hebben ons zeer door hem gesteund gevoeld. Zonder commerciële druk heeft hij voor ons de inschakeling van derden geregeld. Hij heeft ons daarbij het gevoel gegeven dat hij ook toezicht hield.

Open chat
1
Wekom bij Sjaardema Uitvaartzorg. Kunnen wij u ergens mee helpen?