Edwert Sjaardema en Roos Brugman

Uitvaartzorg Sjaardema actief in Putten

Edwert Sjaardema is 20 jaar geleden als uitvaartleider begonnen bij een grote uitvaartondernemer in Amersfoort. Hierna stapte hij over naar Tap Bilthoven, waar hij zijn vrouw Roos Brugman ontmoette. De wens om voor henzelf te beginnen was groot. Na een aantal jaren als freelancer te hebben gewerkt, besloot het echtpaar in 2010 samen de stap te nemen naar zelfstandig uitvaartondernemer. Sindsdien verzorgen ze begrafenissen en crematies. Ze hebben een ruime ervaring met allerlei soorten geloof, culturen en tradities.

Zorg voor overledenen en nabestaanden

De belangrijkste zorg is de overledene en de nabestaanden. ,,Wie in de uitvaartbranche werkt, moet over een goede dosis mensenkennis beschikken. Zien op welke momenten iets teveel wordt en mensen de ruimte geven als ze die nodig hebben maar het zelf niet weten.” Uitvaartzorg Sjaardema staat de mensen bij in hun verlies en neemt vooral de praktische zaken uit handen. Op deze manier komen zij eraan toe om te rouwen en krijgen ze de kans om op een goede manier afscheid te kunnen nemen.

Persoonlijke begeleiding

”Uitvaartzorg Sjaardema richt zich op de driehoek Putten-Leusden-Zeewolde. Alledrie de dorpen liggen op ongeveer 20 minuten afstand van elkaar. ,,We hebben voor Putten gekozen omdat we daar wonen. We zien in Zeewolde mogelijkheden om te groeien. Rondom Leusden kennen we de omgeving goed.” De kleinschaligheid van het bedrijf zorgt ervoor dat mensen altijd met dezelfde persoon in contact staan. Wij zijn 24 uur per dag persoonlijk bereikbaar. Specialistische onderdelen van de uitvaart uit zoals de rouwfotografie, de catering en het rouwvervoer besteedt Uitvaartzorg Sjaardema uit. Hiervoor werken zij samen met lokale, deskundige partners.

Plattegrond Putten