Edwert Sjaardema en Roos Brugman

Uitvaartzorg Sjaardema actief in Hoevelaken

Edwert Sjaardema is 20 jaar geleden als uitvaartleider begonnen bij een grote uitvaartondernemer in Amersfoort. Hierna stapte hij over naar Tap Bilthoven, waar hij zijn vrouw Roos Brugman ontmoette. De wens om voor henzelf te beginnen was groot. Na een aantal jaren als freelancer te hebben gewerkt, besloot het echtpaar in 2010 samen de stap te nemen naar zelfstandig uitvaartondernemer. Sindsdien verzorgen ze begrafenissen en crematies. Ze hebben een ruime ervaring met allerlei soorten geloof, culturen en tradities.

Zorg voor overledenen en nabestaanden

De belangrijkste zorg is de overledene en de nabestaanden.  Uitvaartzorg Sjaardema staat de mensen bij in hun verlies en neemt vooral de praktische zaken uit handen. Op het moment dat er een overlijden is, komt dit vaak als een schok, ook al was iemand al geruime tijd ziek. Daarna moet er heel veel geregeld worden.

Persoonlijke begeleiding

De kleinschaligheid van het bedrijf zorgt ervoor dat mensen altijd met dezelfde persoon in contact staan. Zij zijn 24 uur per dag persoonlijk bereikbaar. Veel zaken doen zij zelf. Andere specialistische onderdelen van de uitvaart uit zoals de rouwfotografie, de catering en het rouwvervoer besteedt Uitvaartzorg Sjaardema uit. Hiervoor werken zij samen met lokale, deskundige partners.

Plattegrond Hoevelaken