Edwert Sjaardema en Roos Brugman

Nazorg
Verlies van een dierbare is ingrijpend en betekent altijd verandering. “Waar moet ik beginnen?”, “Wat vang ik nu met mijn leven aan?”, “Wat heb ik allemaal te regelen?” zijn vragen die mensen stellen nadat ze een verlies hebben geleden. Niet iedereen kan zelf met deze vragen uit de voeten. Uitvaartzorg Sjaardema helpt u, als u daar behoefte aan heeft, een antwoord te vinden op praktische vragen en met eventuele emotionele hulpvragen zoals: “Is het normaal wat ik nu ervaar?” en “Hebben anderen dit ook?” Op onze pagina partners vindt u verschillende specialisten zoals een notaris of een vermogensbeheerder.

Nunazorg
Per 1 januari 2014 werkt Uitvaartzorg Sjaardema nauw samen met NuNazorg. Ongeveer 6 weken na de uitvaart neemt Barbara Stam-van der Kooij telefonisch contact met u op om te vragen hoe het met u gaat. Tijdens dat gesprek kunt u uw verhaal nog een keer vertellen en bespreekt zij met u de volgende vragen:

  • Hoe gaat het met u?
  • Hoe kijkt u terug op de uitvaart?
  • Ervaart u voldoende steun uit uw omgeving?
  • Kunnen we u ergens mee helpen?

Emotionele ondersteuning
Het kan ook voorkomen dat er na het eerste contact behoefte is aan verdere emotionele ondersteuning. Afhankelijk van de persoonlijke vraag, informeert Nunazorg de nabestaanden over de mogelijkheden op dit gebied.