Edwert Sjaardema en Roos Brugman

 

Kosten uitvaart

Men praat niet graag over de dood. Het is een onderwerp wat liever gemeden wordt. Tóch is het verstandig om dat wel te doen. Al is het alleen maar om ter zorgen dat u aan uw nabestaanden behalve verdriet ook met een financiële zorg achterlaat. Uitvaartzorg Sjaardema geeft u vooraf helderheid over de kosten van de uitvaart.

Verzekering

Veel nabestaanden van verzekerden denken dat zij verplicht zijn na een overlijden direct contact op te nemen met de instantie waar de overledene lid van was of via wie de overledene zich heeft laten verzekeren. Men denkt dat de instantie de begrafenis of crematie  moet regelen. Bent u bij DELA, Monuta, Yarden of elders verzekerd? Dan kunnen wij toch uw uitvaart aan de hand van uw polis verzorgen. Omdat wij een kleine particuliere onderneming zijn, werken wij doorgaans onder de prijs van de grote verzekeringsmaatschappijen. U komt dus niet voor meerkosten te staan.

Wilsbeschikking

Het kan prettig zijn als u vooraf de totale uitvaart tot in het kleinste detail bepaald en vastgelegd heeft. Of u kiest ervoor om onderdelen open te laten. In beide gevallen kunt u een wilsbeschikking invullen. U kunt deze hier gratis opvragen.